Višňový sirup s levandulí
Tento rubínově červený sirup osloví všechny, kteří mají rádi kyselost višní doplněnou o chuť levandule.
Obě suroviny se totiž skvěle doplňují!
Kategorie: | Sirupy |
---|
- plná a kyselá chuť višní je doplněná o chuť a vůni levandule
- výborný na ředění vodou nebo do alko i nealko koktajlů
- bez chemických přísad, aromat a umělých barviv
- poctivé, domácí sirupy, vyráběné s láskou a hlavně s chutí splnit si sen
Tipy na drinky :
Višňová limča
0,02 l višňového sirupu, 0,2 l sodovky, led, citron
Višňové prosecco
0,01 l višňového sirupu, 0,1 l sodovky, 0,2l prosecca, led, citron, jahody
Složení: cukr, ovocný výluh s levandulí (pitná voda, višně 19%, levandule), kyselina: kyselina citronová.
Výživové údaje na 100 g: Energie 956 kJ / 228 kcal, Tuky 0.1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 55 g z toho cukry 54 g, Bílkoviny 0.2 g, Sůl 0 g.
Skladování: Skladujte v temnu při teplotě maximálně 25 °C, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.
Upozornění: Před použitím vhodné protřepat. Případný zákal nebo usazenina je přírodního původu a nemá vliv na kvalitu.
Použití: K ředění vodou: pro přípravu šťáv řeďte vodou / sodou v poměru 1: 10 (0,02 l sirupu doplňte vodou do 0,2 l). Lze přidat do čaje nebo koktejlů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.