Sirup Pečené jablko
Štrúdl v tekuté podobě, který lze pít za tepla i za studena.
Zachutná hlavně dětem, ale i dospělí ho ocení s něčím ostřejším.
Sirup Pečené jablko, je jedinečný, protože ho vyrábíme z jablek, z nedalekých sadů Tuchoraz a z tohoto 100% přírodního moštu pak vzniká tato dobrota!
Kategorie: | Sirupy |
---|
- potěší hlavně v zimních měsících ve formě horkého nápoje nebo grogu
- výborný v horkých i studených nápojích
- vhodný i na dochucení kaší, moučníků nebo dalších horkých nápojů
- vyrobený ze 100% moštu od lokálních dodavatelů, jedním z nich jsou Sady Tuchoraz
- bez chemických přísad, aromat a umělých barviv
- poctivé, domácí sirupy, vyráběné s láskou a hlavně s chutí splnit si sen
Tipy na drinky:
Horké pečené jablko
0,02 l sirupu Pečené jablko, 0,25 l horké vody, citron, kousky jablka
Jablečný grog
0,02 l sirupu Pečené jablko, 0,25 l horké vody, 0,04 l rumu, citron
Složení: karamel, cukr, ovocný výluh s kořením (pitná voda, jablečný mošt 10%, citronová šťáva, pomerančová kůra, skořice, hřebíček), kyselina: kyselina citronová.
Výživové údaje na 100 g: Energie 1191 kJ / 284 kcal, Tuky 0.1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 68 g z toho cukry 67 g, Bílkoviny 0.1 g Sůl 0 g.
Skladování: Skladujte v temnu při teplotě maximálně 25 °C, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.
Upozornění: Před použitím vhodné protřepat. Případný zákal nebo usazenina je přírodního původu a nemá vliv na kvalitu.
Použití: K ředění vodou: pro přípravu šťáv řeďte vodou / sodou v poměru 1: 10 (0,02 l sirupu doplňte vodou do 0,2 l). Lze přidat do čaje nebo koktejlů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.